INSCHRIJVEN

Inschrijven voor het IFKK kan doormiddel van onderstaande link.

Inschrijffomulier IFKK

Voorwaarden IFKK

Lees de voorwaarden goed door om strafpunten en/ of diskwalificatie te voorkomen.

Algemeen

• Deelname is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal, letsel o.i.d.
  • Over de uitslag kan niet gediscussieerd worden, mits het rekenfouten betreft.
  • Het minimale aantal deelnemers per koor is 8 personen. Koren met minder dan 8 zangers mogen niet meedoen.
  • De lengte van het nummer is minimaal 2 minuten en maximaal 4.30 minuten.
  • De entree bedraagt voor zowel Koorleden als bezoekers 5 euro per persoon.
  • Deelnemers hebben respect voor de omgeving, het publiek en elkaar.

Voorbereiding

• Inschrijven koren kan tot 14 dagen voor aanvang van de wedstrijd. Maar let op: Vol=Vol!
  • Inschrijven gaat via een inschrijfformulier, welke te vinden is op www.ifkkoor.nl en worden behandeld op volgorde van binnenkomst.
  • Wijzigingen en annuleringen kunnen doorgegeven worden tot 14 dagen voor aanvang van het evenement.
  • De inschrijving staat vast op het moment dat het volledige deelname bedrag is ontvangen.
  • Koren die onjuist worden ingedeeld in een (leeftijd)categorie kunnen gediskwalificeerd worden.
  • Muziek moet bij aanvang van de wedstrijd worden ingeleverd op CD.
  • Eén nummer per CD. Zorg voor een reserve CD.
  • Bij te laat of niet inleveren muziek, volgt diskwalificatie.
  • Vloeroppervlakte is minimaal 10 x 10.

Categorieën

• Maximaal twee leden van een koor mogen ouder zijn dan de aangegeven categorie.
  • Bij te weinig deelnemers in een categorie kunnen categorieën worden samengevoegd.
  • Groepen die onjuist worden ingedeeld in een (leeftijd)categorie kunnen gediskwalificeerd worde

Het IFKK wordt georganiseerd door: